RISTERI

DET STARTER ALT SAMMEN MED DE GRØNNE BØNNER


Vores kaffe kommer fra Brasilien, Indien, El Salvador, Colombia, Etiopien og Papua Ny Guinea og bliver nøje udvalgt for at sikre den bedste kvalitet af grøn kaffe.

1. Producentvalg.


Vi bruger kun håndplukkede kaffebær, der langsomt modner og høstes i skyggen mellem 1100 og 2000 meter over havets overflade.


Med en større temperaturforskel mellem dag og nat modnes bærrene langsomt og sikrer en sødere og mere kompleks smag i koppen. Vores forsyninger er certificeret af Rainforest Alliance og UTZ, og vi respekterer fuldt ud deres miljø.

2. Analyse af prøver.


Hver portion af grøn kaffe analyseres i henhold til SCA (Speciality Coffee Association) protokoller for at sikre ingen primære defekter.


I vores eget laboratorium kontrollerer vi også densitet og fugtighed af grøn kaffe.

3. Kaffesmagningsprøve.


Hver eneste batch, vi køber, bliver ristet i vores laboratorium for at kontrollere kaffens smagskvalitet.


Smagningsprøven udføres af vores erfarne og godkendte kvalitetsbedømmere, som følger SCA's protokoller nøje. Kun de batches, der opnår over 80 point, bliver godkendt til at være en del af vores blandinger og enkeltoprindelser.

4. Vores risteri.


Hjertet af vores virksomhed er en håndværksmæssig varmluftstromlerister, der bruger en traditionsrig gammel og langsom risteproces, som bliver visuelt tjekket, og her bliver kun producerer 60 kg portioner ad gangen.


Hver portion ristes omhyggeligt af vores meget erfarne riste mester og køles kun ned ved hjælp af luft. Vi bruger ingen vanddamp.

6. Degasning og emballering.


Dette kan variere afhængigt af de forskellige sæsoner for vores kaffe.


For italiensk kaffebrygning kræver den ristede kaffe mellem 7 og 12 dage, mens let ristet kaffe kun kræver 2 eller 3 dage. Derefter emballeres al vores ristede kaffe ved hjælp af moderne og effektive systemer, i poser der er miljøvenlig og laver af genbrugsmateriale.